logo
RNTV Live

“Toate familiile să aibă trei copii! Unul dintre copii să fie pentru ţară şi biserică” Vezi cu aparţine declaraţia şoc

mitropolit cluj
rnews

 O declaraţie cel puţin surprinzătoare a fost făcută de către Mitropolitul Clujului, cu ocazia manifestului ” Marş pentru viaţă”, organizat în zeci de localităţi din ţară şi Republica Moldova. “România nu s-ar prăbuşi demografic dacă toate tinerele familii ar avea măcar câte trei copii. Unul dintre copii ar trebui să fie pentru ţară şi biserică a adăugat acesta, stârnind o serie de polemici” a spus mitropolitul Andrei Andreicuţ.

Declaraţia sa a strânit numeroase polemici la nivel de societate părerile fiind, evident, împărţite cu privire la avorturi şi numărul de copii pe care o familie alege să îl aibă sau nu.

Acelaşi Mitropolit al Clujului a mai precizat că ”avortul, din punct de vedere religios, este un păcat strigător la cer”. ”Din punctul nostru de vedere, dacă îşi pune problema spirituală şi femeia vine la Hristos, există tămăduire”.

Weekendul trecut, în 285 de localităţi din România şi Rep.Moldova a avut loc manifestul ” Marş pentru viaţă”, un eveniment susţinut de Biserica Ortodoxă Română. Acţiunea îşi propune, de şapte ediţii încoace, să încurajeze societatea să stopeze sau măcar să diminueze fenomenul avorturilor, considerând acest lucru “o crimă”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/mitropolitul-clujului-familiile-sa-aiba-cate-trei-copii-unul-pentru-tara-si-biserica-video_347821.html#ixzz4cW9m5W8m

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor