logo
RNTV Live

Toamna debutează în Ploieşti cu spectacole de neratat

teatru_toma (Large)
Mihai Constantinescu

Spectacole de neratat pregătite de Teatrul “Toma Caragiu”

Spectacole de neratat în luna septembrie! Primele dintre ele ne invită să călătorim peste mări şi ţări şi să descoperim oameni noi şi obiceiuri impregnate de specificul local, dar care fac trimitere şi la trăsături ce pot fi intalnite oriunde.

 Mai intai, vom face o oprire i fascinantul New York, unde o vom cunoste pe Alice, proprietara unui apartament de şase camere, „ştirista” la un post TV, şi pe prietenele ei, invitate să petreacă îimpreună o seară „între fete”, având drept pretext participarea la un joc de societate. Viaţa liniştită a protagonistei este perturbată de apariţia Laurei, una dintre amicele ei, care suferă în urma recentei despărţiri de soţ. Alice îi propune acesteia să locuiască la ea, însă curând va descoperi că noua colegă este o maniaca a ordinii, curăţeniei şi o împătimită a bucătăriei de înalta clasa. „Ce vor fetele”, o comedie dupa un text scris de Neil Simon, sămbătă şi duminică, de la ora 19.00, în curtea Teatrului de Animaţie Imaginario, Bd. Independenţei, nr.14.

 Duminică, de la ora 10.30, cei mai mici spectatori, capitani ai propriului „echipaj” familial, sunt aşteptaţi să navigheze spre aceeaşi adresa pentru a se întâlni cu micuţii locuitori ai unui regat fantastic şi cu „uriaşul” lor vizitator, în spectacolul „Gulliver în ţara lui Lilliput”, o reinterpretare în cheie umoristică a primei părţi a celebrei scrieri a lui Jonathan Swift.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/tot-mai-multi-prahoveni-interesati-de-profesia-de-parinte-video/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cum-transfomam-frumoasa-valea-doftanei-in-cocina-de-porci-imagini-rusinoase-foto/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor