logo
RNTV Live

Titi Tudor: “Nu am mai trăit un gest de normalitate la CSM de multă vreme!”

silviu crangasu si titi tudor
Cristian Anghelescu

Titi Tudor: “Nu am mai trăit un gest de normalitate la CSM de multă vreme!”

Sala Sporturilor din Bacău găzduiește, în perioada 18-23 septembrie, finala Campionatului Național de box pentru tineret.

Ca de fiecare dată în ultimii ani, sportivii CSM Ploiești, antrenați de către maestrul Titi Tudor, au beneficiat de invitație. Numai că, știindu-se greutățile prin care trece clubul municipalității, tehnicianul nici nu a mai îndrăznit să ceară fondurile necesare participării.

Și, totuși, boxerii sunt prezenți la Bacău!

Dintr-o discuție purtată cu “nea Titi”, am aflat că sportivii clubului ploieștean au ajuns, totuși, în municipiul moldav. Iată ce a declarat omul de sport:

“M-am întâlnit la sală, la începutul săptămânii, cu Silviu Crângașu, noul director al clubului nostru. M-a întrebat de copii, ce competiții pregătim, care este calendarul până la finalul anului. I-am răspuns așa, neîncrezător, că trebuia să fim la Campionatele Naționale de Tineret, la Bacău, care începeau chiar în acea zi. Dar că nu am solicitat fonduri pentru deplasarea la concurs, știind starea precară a bugetului! Și ce credeți că a făcut directorul? A băgat mâna în buzunar și mi-a întins 2000 de lei! <<Trebuie să mergeți acolo, când o să ajungeți la concursuri dacă nu măcar la cele naționale? Vă pregătiți tot anul și ratați o astfel de întrecere pentru că nu sunt acum 2000 de lei? Primiți banii ăștia și luptați-vă pentru onoarea voastră și a clubului!>> mi-a spus directorul. Probabil veți spune că era un gest normal dar, să știți, eu nu am mai trăit astfel de gesturi normale de foarte multă vreme! Așa trebuie să procedeze un om de sport, nu doar să se fălească cu rezultatele secțiilor! Pe mine m-a impresionat… și nu doar pe mine!” a spus Titi Tudor pentru RepublikaNews.

Cifrele întrecerii din Moldova

Competiția, organizată de către SCM Bacău și Primăria Municipiului Bacău, are un buget de 30000 de lei. Suma cea mai mare, 20000, vine de la bugetul local iar restul din partea clubului sportiv din orașul lui Bacovia.

Campionatul se va desfășura la 10 categorii de greutate: 46-49 kg, 52 kg, 56 kg, 60 kg, 64 kg, 69 kg, 75 kg, 81kg, 91 kg, +91 kg și are ca scop verificarea potențialului pugilistic la nivelul tineretului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor