logo
RNTV Live

Tirişti prinşi beţi în timpul curselor. Oamenii legii prahoveni în acţiune şi la această oră/ FOTO

control-TIR-1
Theo Tănăsescu

Tirişti prinşi beţi în timpul curselor. Oamenii legii prahoveni în acţiune şi la această oră.

Ieri, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Prahova au acționat pe raza de competență pentru nerespectarea prevederilor privind transportul de mărfuri.

În urma activităților au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale dintre acestea 37 fiind aplicate pe linia transportului de marfă.

3 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea restricțiilor pe DN 1, conform O.G. 43/1997, privind regimul drumurilor.

3 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea timpilor de odihnă, conform O.G. 37/ 2007.

Valoarea sancțiunilor este de 16.775 de lei.

Totodată au fost reținute 4 permise de conducere, 2 pentru conducere sub influența alcoolului și 2 pentru neacordare prioritate pietoni.

1 certificat de înmatriculare a fost retras.

nul dintre exemple este şi al unui bărbat în timp ce conducea un ansamblu de vehicule în localitatea Bucov  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și la această oră, polițiștii rutieri prahoveni acționează pe DN 1 în localitatea Bănești dar și  pe DN 1B pe raza localităților Valea Călugărescă și Albești Paleologu.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor