logo
RNTV Live

La Ploiești Shopping City, vara debutează cu ținute ca-n filme și experiențe pe marile ecrane

SiteSlide_principal_1920x800px
Mihai Constantinescu

La Ploiești Shopping City, vara debutează cu ținute ca-n filme și experiențe pe marile ecrane

În luna iunie, Ploiești Shopping City dă startul sezonului cald cu experiențe și colecții noi de vară, precum și cu lansări mult așteptate pe marile ecrane ale sălilor de cinematograf.

GREAT TIMES și o vară cu ținute ca-n filme! Colorate, surprinzătoare, prietenoase cu mediul înconjurător.

La Ploiești Shopping City, branduri de renume, precum Zara, Stradivarius, Pull & Bear, Bershka, Sephora, Douglas, Marionnaud, H&M, Bigotti, BSB, Koton, Tezyo, Anna Cori, English Home își așteaptă cumpărătorii cu cele mai noi colecții de haine și încălțăminte de vară, articole deco, produse de beauty și îngrijire personală.

Sezonul de vară 2021 debutează și cu lansarea colecțiilor sustenabile de la H&M, Zara, Stradivarius, Pull & Bear sau Bershka. Pe toată durata anului, la H&M este disponibilă colecția Conscious: articole create cu o atenție specială față de mediu, realizate din minimum 50% materiale sustenabile – cum ar fi bumbacul ecologic și poliesterul reciclat, ce pot fi identificate prin eticheta verde. Articolele de îmbrăcăminte din categoria #JoinLife de la Pull & Bear sunt realizate din fibre reciclate, care păstrează calitatea unei țesături noi și foarte prietenoasă cu mediul. În magazinele ZARA, colecția Join Life oferă opțiunea de a alege articole de îmbrăcăminte în trend, ale căror procese de producție reduc emisiile chimice și care sunt create din bumbac organic, crescut ecologic, sau din materiale reciclate.

De asemenea, la Inter Sport clienții au acum posibilitatea să achiziționeze produse sustenabile de la brandurile Adidas, PUMA, energetics, Reebok,  realizate din plastic reciclat, marcate prin hashtagul #trainforchange.

GREAT TIMES și o vară plină cu filme!

Multiplexul Cinema City din Ploiești Shopping City este pregătit să își întâmpine din nou publicul cinefil cu un program încărcat de filme noi și atmosferă de blockbuster. Printre premierele de care ploieștenii, și nu numai, se pot bucura se numără câștigătorul Premiului Oscar pentru cel mai bun film, Nomadland, animația Pixar – SOUL / Suflet, Another Round / Încă un rând – Premiat cu Oscar pentru cel mai bun film străin sau Babardeală cu bucluc sau porno balamuc, filmul regizorului Radu Jude care a primit marele trofeu – Ursul de Aur la cea de-a 71-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin.

Măsuri pentru #shoppingînsiguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-times-si-o-vara-ca-n-filme-descopera-noile-colectii/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor