logo
RNTV Live

Tinerii, o resursă importantă a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

PPU sl
rnews


Tinerii umaniști transmit că modul în care au fost alcătuite listele de candidaturi pentru alegerile locale din 27 septembrie arată clar că Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) reprezintă o alternativă reală la politica actuală.

„Umaniștii au ales să promoveze și să susțină tineri profesioniști pe toate listele, indiferent dacă vorbim despre consilii locale, județene sau candidaturi pentru primării. Sprijinul și încrederea pe care Daniel Ionașcu, președintele executiv, precum și Liviu Neagu, secretarul general al partidului, ni le-au acordat ne onorează și ne motivează”, a transmis Ingrid Iordache, liderul Clubului Tinerilor Umaniști.

Organizația tinerilor umaniști s-a dovedit a fi o structură puternică a partidului, membrii săi regăsindu-se pe liste în toate județele, indiferent dacă vorbim despre liste proprii sau în alianță cu alte formațiuni politice, iar tinerii politicieni reprezintă o resursă valoroasă a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor