Tinerii din Prahova, mai implicaţi în procesul de dezvoltare al comunității. Vezi cum!/ FOTO

cautam-reporteri-republikanews

Tinerii din Prahova, mai implicaţi în procesul de dezvoltare al comunității.

Asociația ARES’EL  anunță finalizarea proiectul: TINERI CU ATITUDINI CIVICE 2, ce s-a desfășurat în perioada 01.10.2021-30.11.2021. Activitățile au fost organizate  înjudețul Prahova  în localitățile: Plopeni Sat, Vîlcănești, Câmpina și Sinaia.

Proiectul a fost finanțat de Consiliul  Județean  Prahova și implementat în parteneriat cu Fundația Județeana pentru Tineret Prahova, Școala Gimnazială ,,Erou Sergent Grigore Ioan”, Comuna Dumbrăvești, Școala Gimnazială Comuna Vîlcănești și Liceul Tehnologic Mecanic, Municipiul Câmpina.

Tinerii din Prahova, implicaţi

Prin activitățile principale ale sale: Activități de informare și consiliere în școli pe tema: Voluntariat, Norme morale și civice, Drepturi și Îndatoriri cetățenești; Concurs civic: „FII SMART, IMPLICĂ-TE!, proiectul și-a propus creșterea gradului de implicare a tinerilor din județul Prahova în procesul de dezvoltare al comunității prin promovarea atitudinii civice, voluntariat, dezvoltare socială și personală.

Din cauza contextului actual, activitatea Seminar nonformal de promovare a voluntariatului, a normelor morale și civice, a drepturilor și îndatoririlor cetățenești, nu a mai fost desfășurată. În schimb a fost realizată o întâlnire online cu beneficiarii acestei activități.

Beneficiarii proiectului au fost: 60 de tineri (Plopeni Sat, Vîlcănești, Câmpina) din clasele V-VIII (comportament inadecvat în cadrul școlii, vulnerabilitate socială crescută, risc de excludere socială sau de alunecare pe panta delicvenței juvenile).

Rezultatele principale ale proiectului: 60 de tineri conștientizați asupra vieții comunității și dezvoltării unei atitudini civice, un concurs civic, 15 tineri câștigătorii ai concursului civic.

Vezi şi https://republikanews.ro/angajat-disparut/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here