Tinerii baschetbaliști din Ploiești continuă să lege victoriile în campionat

bsku16
Ștefan Petre

Sâmbătă după-amiază, echipa de baschet „U16” a CSM Petrolul Ploieşti a obținut cea de-a 5-a victorie consecutivă din actualul sezon, învingând cu 86-81 (19-22, 20-23, 27-16, 25-20) în deplasarea de la ACS U-BT Cluj-Napoca.

A fost unul dintre cele mai dificile meciuri până acum, având în vedere parcursul bun al adversarilor în primele runde (trei victorii și un singur eșec). Succesul a fost consolidat în repriza secundă, atunci când campionii s-au mobilizat excelent și au câștigat repriza cu o diferență de 16 puncte.

Băieții antrenați de Loredana Munteanu au fost aliniați în următoarea formulă: D. Raşoga (23 de puncte, 4×3), Oct. Ion (20), M. Oprea (18), V. Borcan (12, 1×3), F. Diaconescu (10, 1×3), Tudor Mihalea (3, 1×3), A. Marcu, Teodor Mihalea, D. Tănase, Al. Petre, T. Staicu şi L. Ştefan.

Cu această victorie, CSM Petrolul Ploieşti rămâne pe primul loc în Grupa Naţională și se pregătește acum pentru următorul meci, programat sâmbătă, 9 decembrie, pe teren propriu, contra celor de la CSU Andu Sibiu.

În actuala stagiune, Campionatul Național U16 începe cu o fază de Grupă Națională, care include cele mai bune 8 echipe ale sezonului trecut și alte grupe zonale. Echipele se vor lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal, unde li se vor alătura formațiile din Grupa Națională. În Grupa Națională se vor desfășura 14 etape, tur-retur, iar clasamentul va influența formarea celor 4 grupe de câte 4 echipe ale Turneului Semifinal.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor