GELERIE FOTO/Testare tip Cambridge la Școala Andrei Mureșanu din Ploiești

 

Peste patru sute de elevi ploieșteni au dat probe de testare gratuită, duminică, 5 martie,  în cadrul unei acțiuni de simulare examenului de tip Cambridge, unul din cele mai solicitante, pentru limba engleză la Școala Gimnazială „Andrei Mureșanu“ din Ploiești, fosta școală 23.

cel mai verde complex reziential

Acțiunea de pretestare a elevilor ploieșteni a fost organizată Centru Educațional Cursuri Copii Ploiești și Asociația Eurolingva în cadrul unui proiect denumit „Cambridge Day“.

În afară de testarea elevilor, părinții au participat la o sesiune de informare asupra scopului acțiunii, a beneficiilor cunoașterii limbii engleze și a certificărilor lingvistice obținute. Peste 30 de profesori de limba engleză din județul Prahova au participat la workshop-uri pe diverse teme.

Avantajul acestui proiect concretizat într-o școală ploieșteană este acela că elevii nu au mai  fost nevoiți să facă un drum în București pentru această testare și că s-au familiarizat cu condițiile reale ale acestui tip de examen, de performanță.

GALERIE FOTO:

Citește mai mult pe : https://www.telegrama.ro/educatie/item/58762-peste-400-de-elevi-ploie%C8%99teni-au-dat-pre-testare-tip-cambridge-la-%C8%99coala-andrei-mure%C8%99anu.html

Foto cu caracter ilustrativ

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here