logo
RNTV Live

GELERIE FOTO/Testare tip Cambridge la Școala Andrei Mureșanu din Ploiești

DSC_6680
Oana Stoica

 

Peste patru sute de elevi ploieșteni au dat probe de testare gratuită, duminică, 5 martie,  în cadrul unei acțiuni de simulare examenului de tip Cambridge, unul din cele mai solicitante, pentru limba engleză la Școala Gimnazială „Andrei Mureșanu“ din Ploiești, fosta școală 23.

Acțiunea de pretestare a elevilor ploieșteni a fost organizată Centru Educațional Cursuri Copii Ploiești și Asociația Eurolingva în cadrul unui proiect denumit „Cambridge Day“.

În afară de testarea elevilor, părinții au participat la o sesiune de informare asupra scopului acțiunii, a beneficiilor cunoașterii limbii engleze și a certificărilor lingvistice obținute. Peste 30 de profesori de limba engleză din județul Prahova au participat la workshop-uri pe diverse teme.

Avantajul acestui proiect concretizat într-o școală ploieșteană este acela că elevii nu au mai  fost nevoiți să facă un drum în București pentru această testare și că s-au familiarizat cu condițiile reale ale acestui tip de examen, de performanță.

GALERIE FOTO:

Citește mai mult pe : https://www.telegrama.ro/educatie/item/58762-peste-400-de-elevi-ploie%C8%99teni-au-dat-pre-testare-tip-cambridge-la-%C8%99coala-andrei-mure%C8%99anu.html

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor