Termoficarea Ploieştiului, subiect fierbinte pentru Consiliului Judeţean Prahova şi Consiliului Local Ploieşti. Şedinţă comună!/ VIDEO/ FOTO

Termoficarea Ploieştiului, subiect fierbinte pentru Consiliului Judeţean Prahova şi Consiliului Local Ploieşti. Şedinţă comună!

Ședință comună a Consiliului Judeţean Prahova şi Consiliului Local Ploieşti pe tema licitaţiei pentru termoficarea Ploieştiului. În primă fază, discuțiile au fost purtate în cadrul Consiliului Local Ploiești, proiectul fiind votat cu 20 voturi pentru și o abținere, însă nu fără a exista și contestații, din partea consilierului PSD, Sorin George Botez, asupra faptului că un astfel de proiect a fost introdus după o zi pe alta, fără a fi studiat.

cel mai verde complex reziential

La finalul ședinței, primarul Andrei Volosevici a explicat de ce a fost necesar ca acest proiect să fie pus urgent în dezbatere.

Proiectul a fost votat și de Consiliul Judeţean Prahova de 23 de consilieri, cei sase aleși PSD dând un vot de abținere pe același motiv, că nu au avut timp să studieze proiectul.

Ana Maria Vasile, administratorul public al Județului Prahova, a explicat necesitatea votării acestui proiect.

Vezi şi https://republikanews.ro/directoare-de-gradinita-a-furat…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here