logo
RNTV Live

TERAPIA PRIN RAS, SALVARE PENTRU BATRANI.CUM POTI SA TRATEZI ANXIETATEA SI DEPRESIA CU HOHOTE DE RAS?/VIDEO

Georgescu Cristi

Haina grea a batranetii, care se poate caracteriza uneori prin singuratate si putinele monente de bucurie, poate fi tratata prin ras. Terapia a fost brevetata in India, de un medic cardiolog, care a observat la pacientii sai o recuperare mai rapida cu ajutorul starilor de bine. Aceeasi metoda da roade in cazul depresiei ori anxietatii. Intr-o sala din Ploiesti aceste cursuri sunt practicate de zeci de oameni, de toate varstele, care se vindeca de orice prin rasul excesiv. Cum anume?

Terapia incepe cu ajutorul unor exercitii simple, prin intermediul carora participantii se destind. La inceput pot rade simulat, insa mai apoi senzatia vine de la sine. Varstnicii sunt cei care se bucura cel mai mult de astfel de exercitii.
Dumitru Mihalcea are 64 de ani, si a venit la terapie, la indemnul sotiei, care participă mereu alaturi de el. Spune cu bucurie ca experienta este una extrem de benefica.
Georgeta Enache este bunica si are zilnic grija de doi nepoti. Uneori simte nevoia de relaxare, iar prin intermediul acestei terapii s-a regasit pe sine.

O sedinta de terapie prin ras nu costa mai mult de 60 de lei.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor