Tentativă de răpire în Ploiești? O persoană necunoscută s-a oferit să ducă acasă o fetiță de clasa a V-a, deși mama se afla la poarta școlii pentru a o prelua. Polițiștii nu exclud o posibilă tentativă de răpire.

Totul s-a petrecut la Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești, în data de 28 noiembrie.

Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă, mama fiind prezentă pentru a prelua fetiță de la școală.

Concret, marți, în jurul orei 14.00, o persoană necunoscută s-a oferit să conducă acasă pe fetița de clasa a V-a. După spusele copilei, individul i-a confirmat că ar cunoaste-o și că trebuie să o ducă la domiciliu, deși nu-l văzuse în viața sa. Copilul nu a știut să descrie persoana în cauza pentru că nu-l știa din cercul său de apropiați. Individul nu a insistat să o preia, nu a atins-o și nici nu a fortat-o să meargă cu el, poate și pentru că a observat-o pe mama copilei care a luat-o de la școală chiar după momentul cand a fost abordată.

Fetița a povestit mamei totul și cand și-a dat seama de gravitatea situatiei, aceasta putand fi răpită, a anunțat Poliția. Aceștia fac cercetări pentru a afla cu exectitate ce s-a întampla și pentru a lua măsurile necesare, dacă situația o cere.

Vom reveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *