logo
RNTV Live

TENSIUNI PE TEMA TRANSPORTULUI DIN JUDEȚUL PRAHOVA

Dumitrescu Vlad

Consiliul Județean Prahova a validat proiectul de hotărâre care va sta la baza lansării licitației privind atribuirea serviciului de transport intrajudețean. Dezbaterile din plenul legislativului județean au fost concentrate pe criteriile din Caietul de Sarcini. În acest sens, introducea  obligativității transportatorilor ca  să doteze mijloacele de transport cu echipamente necesare pentru persoanele cu dizabilități  a creat tensiuni în rândul consilierilor județeni.

Consiliul Județean Prahova este pregătit să lanseze licitația în ceea ce privește transportul intrajudețean. Asta după ce legislativul prahovean a validat proiectul de hotărâre prin care s-au stabilit criteriile din Caietul de Sarcini, criterii care au creat tensiuni în rândul consilierilor județeni.

Dezbaterile aprinse au vizat obligativitatea transportatorilor de a dota mijloacele de transport cu echipamente necesare pentru persoanele cu dizabilități. 

Viitoarele contracte cu operatorii de transport din Prahova se vor încheia pe o perioadă de șapte ani, cu posibilitate de extindere de încă 3 ani și jumătate.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor