logo
RNTV Live

Tensiuni în ședința Consiliului Local Ploiești pe tema modului în care funcționează societatea Termo Ploiești

Mihai Constantinescu

Tensiuni în ședința Consiliului Local Ploiești pe tema modului în care funcționează societatea Termo Ploiești. Discuțiile în contradictoriu au vizat, printre altele, bugetul societății de termoficare, modul în care intervine, dar și lipsa facturării către populație.

Tensiuni în ședința Consiliului Local Ploiești pe tema modului în care funcționează societatea Termo Ploiești

Au fost din nou discuții în ultima ședință  a Consiliului Local Ploiești pe tema modului în care funcționează societatea Termo Ploiești.

Discuții au fost și pe modul în care sunt cheltuiții banii din bugetul societății Termo Ploiești, în contextul în care legislativul ploieștean a aprobat hotărârea privind acordarea în avans a ajutorului cu titlu de subvenţii pentru acoperirea diferenţei preţului de livrare şi prețurile locale ale energiei termice facturate populaţiei.

După lungi dezbateri, legislativul ploieștean a aprobat alocarea sumei de 7 milioane lei, sumă care reprezintă ajutorul cu titlu de subvenţii pentru acoperirea diferenţei preţului de livrare şi prețurile locale ale energiei termice facturate populaţiei.

Totuși, rămâne de văzut cum vor gestiona autoritățile locale problemele legate de buget cu care se confruntă Termo Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor