logo
RNTV Live

Tensiuni din cauza unui eventual transfer CET Brazi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Tensiuni din cauza unui eventual transfer CET Brazi

Transferul CET Brazi din patrimoniul Consiliului Județean Prahova în cel al  municipiului Ploiești  naște noi conflicte. Consilierul județean Emil Calotă, fost primar al Ploieștului, consideră că acest transfer nu este oportun și că executivul județului Prahova ar trebui să nu ia în calcul o astfel de  decizie.

Tensiuni din cauza unui eventual transfer CET Brazi

Noi discuții pe tema transferului cu transferul Termocentralei de la Brazi din patrimoniul Consiliului Județean Prahova în cel al municipiului Ploiești! Consilierul județean Emil Calotă este de părere că nu ar trebui să susținută o astfel de variată, unul dintre motive ar fi acela că acolo au fost făcute și se vor face investiții din bugetul CJ Prahova.

Totodată Calotă susține că solicitarea primarului Andrei Volosevici de a prelua în patrimoniul municipalității CET Brazi reprezintă doar o simplă declarație de presă care nu trebuie luată în calcul.

În replică, Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a susținut că trebuie luată în calcul orice soluție astfel încât ploieștenii să aibă apă caldă și căldură.

Discuțiile pe această temă au avut loc la scurt timp după ce legislativul județean a decis alocarea a 3 milioane lei pentru lucrări de reparații și iscilizare la cazanele 5 și 2.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor