logo
RNTV Live

Neamul Austrianu, săltat de mascați!

QGm5sRr0dws_3O
Ștefan Petre

Interlopii ploieșteni Sandu Cosmin, cunoscut drept Ciprian al lui Austrianu’, și Sandu Zamfir, zis Austrianu’, au fost ridicați de mascați și reținuți, având din nou probleme cu legea.

Cosmin Sandu, zis Ciprian, a fost reținut pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumuri publice a unui vehicul, fără permis de conducere. Zamfir (Austrianu) a reintrat în atenția oamenilor legii prin încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii unui permis de conducere pentru conducerea pe drumuri publice unei persoane despre care se știe că nu poseda permis de conducere.

La data de 3 martie 2023, Austrianu a transmis în direct pe contul său de Facebook momentele când se afla pe scaunul din dreapta al mașinii conduse de nepotul său de 13 ani. Minorul a condus, conform filmării publicate chiar de interlop, pe drumurile publice din Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor