logo
RNTV Live

Ploieşti: De astăzi a intrat în funcţiune Telefonul primarului

telefon
Mihai Constantinescu

De astăzi, în Ploieşti a intrat în funcţiune Telefonul primarului- Siguranță în școli! La numărul de telefon – 0752246692,ceteţenii vor putea semnala disfuncționalitățile de ordin material de la nivelul unităților de învățământ preuniversitar (creșe, grădinițe, școli gimnaziale, licee și colegii), existente în municipiul nostru.

Astfel, consilierii personali ai primarului Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, vor prelua direct sesizările dumneavoastră, pentru a fi rezolvate în cel mai scurt timp.

Situațiile care pot fi reclamate la acest număr de telefon, pus la dispoziție de municipalitatea ploieșteană, pot fi legate de diverse probleme administrative, cum ar fi lipsuri materiale (produse pentru dezinfectare și igienizare), dificultăți în asigurarea utilităților (sistemele de încălzire, apă, iluminat), gestionarea circulației rutiere în apropierea unităților de învățământ pentru a se asigura fluidizarea accesului elevilor sau preșcolarilor, etc.

Telefonul primarului –  Siguranță în școli! – 0752246692 –  va putea fi apelat de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 -16.00. Acest număr de telefon poate fi accesat și prin intermediul aplicației WhatsApp.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/concert-filarmonica/?fbclid=IwAR3424uE2KVdH5fE76ttvOpvokiOqm-bebwENtIGileXafoMGpd7Vvo3ejo

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/revenire-la-cursuir-scenarii/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor