logo
RNTV Live

TCE, cu sacii cârpiți în căruța ruptă! Consiliul Local a votat acoperirea pierderilor pe 2016

autobuze_vechi
Ciprian Radu

TCE, cu sacii cârpiți în căruța ruptă!

Consiliul Local a aprobat în ședința de astăzi acoperirea pierderilor societății TCE Ploiești pe anul 2016. 

Față de suma inițială, suma a scăzut simțitor, conform ultimelor calcule, însă nimeni nu (mai) plânge de mila TCE.

Ar fi culmea, după ce angajații, plătiți la zi, și-au permis să lase copii și bătrâni, plătitoiri de abonament și cumpărători de bilete prin stații, în cele două zile de “grevă spontană”.

Apropo de asta, ce au făcut angajații TCE nici nu se poate încadra la grevă. Este, de fapt, după cum a spus în ședință chiar directorul Alexandri, o oprire voluntară a lucrului.

Lăsând la o parte viitoarele acțiuni în instanță pe care societatea trebuie să le îndrepte împotriva propriilor angajați, conducerea încearcă să dreagă busuiocul  cu ploieștenii și cu municipalitatea.

Directorul TCE a anunțat că posesorii de abonamente la momentul în care șoferii au întrerupt transportul vor putea circula gratis 2 zile. În baza unei legitimații speciale care va fi primită la cumpărarea unui nou abonament

De asemenea, TCE nu va solicita subvenție pentru cele două zile în care transportul a fost oprit aproape în totalitate.

Discuțiile pentru acoperirea pierderilor s-au prelungit, iar câțiva consilieri au pus, în sfârșit, punctul pe i.

Au admis că societatea are probleme atât de mari încât o paște incapacitatea de a mai funcționa.

Iar președintele de ședință, George Botez, a solicitat un audit extern făcut de o firmă adevărată, cu rezultate în domeniu. “Care să spună inclusiv că o societate are 4.000 de angajați, dar îi trebuie, de fapt, 400”, a dat Botez exemplu.

A intervenit primarul Dobre, care a anunțat că Primăria a făcut deja demersuri în acest sens și că o firmă cunoscută se va ocupa de audit.

Măcar la punctul ăsta, taberele au fost de acord.

Problema esențială rămâne mamutul galben TCE. Care abia se mai târăște printre sloiuri și e gata să fie înghițit de permafrost.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor