logo
RNTV Live

Taximetriştii din aeroporturi au fost verificaţi de către oamenii legii. Ce s-a descoperit?

sursă foto Ziarul Clujean
Mihai Constantinescu

Verificări fulger

Taximetriştii din aeroporturi au fost verificaţi de către oamenii legii. Ce s-a descoperit?

Două ore! Atât a durat acţiunea fulger organizată în aeroporturile din ţară, care a avut scopul de a se depista persoanele care practică ilegal activitatea de taximetrie, dar şi pe cei care acostează persoane pentru a le oferi ilegal astfel de servicii, precum şi de a depista pe cei care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau standardul de calitate a serviciilor oferite.

Potrivit Poliţiei Române în cele două ore de verificări au fost depistate o serie de nereguli. Poliţiştii de la transporturi au verificat 156 de autoturisme, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 69 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.340 de lei. 

Dintre sancţiunile aplicate, 48 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 12 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, iar 9 pentru alte abateri.

De asemenea, pe parcursul activităților desfășurate, a fost dispusă și o măsură complementară de reținere a certificatului de înmatriculare.

Acțiunile desfășurate de Poliția Română pentru siguranța transportului public de persoane continuă şi în perioada următoare.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/imaginea-zilei-cuma-fost-pedepsit-un-sofer-in-ploiesti/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/o-strada-din-ploiesti-care-trebuia-asfaltata-noaptea-a-fost-lasata-balta/

Poliţiştii au acţionat, în zona aeroporturilor internaţionale Henri Coandă Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Bacău şi Iaşi.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor