logo
RNTV Live

Taximetrist bătut și păcălit de doi bărbați violenți

sursă foto https://ploiestiulpatrianoastra.com/
Erika Stoica

Taximetrist bătut și păcălit de doi bărbați violenți.

Totul s-a petrecut ieri în Ploiești.

Din cercetările polițștilor se pare că un bărbat de 37 de ani, din municipiul Ploiești, în calitate de șofer al unei firme de taximetrie, în jurul orei 10:15 a preluat un client pe care l-a transportat la destinația solicitată, iar la coborâre clientul a susținut că nu poate achita contravaloarea cursei, în acest timp sustrăgându-i telefonul mobil șoferului.

Ulterior, între cei doi a izbucnit o altercație, la care a intervenit un alt bărbat, prieten al clientului, aceștia lovindu-l pe șofer, care a reușit să-și recupereze telefonul mobil, ulterior cei doi plecând de la fața locului.

La scurt timp, polițiștii au identificat și depistat persoanele bănuite de comiterea faptelor că fiind doi tineri cu vârstele de 20 și 21 de ani, din orașul Sinaia, respectiv din municipiul Ploiești.

Astfel, în baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor