logo
RNTV Live

Taxe și impozite absurde. Ploieștenii, revoltați / VIDEO

Mihai Constantinescu

Taxe și impozite absurde. Ploieștenii, revoltați.

Guvernul României a anunțat că analizează introducerea de noi taxe și majorarea impozitelor! Printre ele se numără  introducerea unei taxe pe zahăr, majorarea accizei la țigări și introducerea unui nou tip de impozitare a locuințelor. Acest lucru  i-a revoltat pe ploieșteni, care susțin că nu știu la ce să mai renunțe pentru a face față cheltuielilor.

Taxe și impozite absurde

Coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR pregătește mai multe măsuri fiscale care vor avea un impact major asupra angajaților, dar și firmelor. În plus, s-ar putea introduce taxa pe zahăr, se vor majora accizele la țigări și vor crește impozitele pe proprietăți.

Acest lucru nu doar că îi nemulțumește pe ploieșteni, ci îi revoltă.

Printre măsurile vizate de Guvern se numără introducerea taxei pe zahăr prin majorarea cotei de TVA pentru băuturile cu conținut ridicat de zahăr, inclusiv cele carbogazoase, de la cota redusă de 9% în prezent, la 19%, cota generală de TVA. Totodată se dorește majorarea accizelor la țigări. Astfel, un pachet va costa mai mult cu cel puțin 50 de bani și chiar un leu.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor