Tavi Grigore: Bucureștenii sunt mai petroliști decât ploieștenii!

Ceea ce nu credeam că o să aud vreodată s-a întâmplat acum câteva minute, după o discuție cu Tavi Grigore, antrenorul principal al Petrolului. Printre oftaturi, fosta glorie a galban-albaștrilor a explicat cum stă treaba la acest moment în ceea ce privește completarea lotului în vederea debutului de campionat de duminică.

“Finalizarea lotului cerută la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova va fi făcută vineri, cu 48 de ore înaintea debutului. Până la acel moment vom cunoaște structura finală, cei 20 de fotbaliști cu care vom încerca să ne impunem în eșalon. La acest moment pot spune că avem 14, mai sunt discuții dar, oarecum incredibil, cei care vor mai mult să joace la Petrolul sunt fotbaliști din București și de la marginea Capitalei, nicidecum ploieșteni sau prahoveni! Am ajuns, astăzi, la un acord verbal cu Amet Ferdin, fundaș de 27 de ani care poate evolua pe toate posturile în defensivă, dar venirea lui este condiționată de acordul familiei aflată în București, acolo și unde se ocupă de o afacere a familiei. La fel, mai există solicitări din partea unor fotbaliști din acea zonă dar nu ne grăbim, mai așteptăm și finalizarea altor contacte. Mai mult, avem în vedere și data de 4 septembrie, zi limită pentru transferurile eșaloanelor doi și trei. Cei rămași fără contracte pot fi convinși să ajungă la acest proiect! Numai dorință ca Petrolul să promoveze să fie! Dar se vede că nu prea există iubire decât când există interese!” a explicat Tavi

Fotbalistul de origine turcă Amet Ferdin, unul dintre cei mai apreciați componenți ai Gloriei Buzău, mereu lăudat de antrenorul Ion Viorel, a plecat din Crâng   liber de contract, ca urmare a gravelor probleme cu care s-a confruntat echipa buzoiană. A mai jucat la CS Buftea, Juventus Bucureşti, FC Drobeta Turnu Severin şi Dinamo II. A fost component al naţionalelor de juniori ale României.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here