Tatăl unui deputat de Prahova folosește ilegal un ecuson eliberat de Parlament!

Tatăl unui deputat de Prahova folosește ilegal un ecuson

Tatăl unui deputat de Prahova a blocat cu mașina accesul la o locuință a cărei proprietară avea nevoie de îngrijiri medicale! În plus, acesta avea pe bordul mașinii un ecuson eliberat de Parlamentul României!

Este vorba despre Sorin Prișcă, tatăl deputatului PNL de Prahova, Răzvan Prișcă.

Medic în Arad, acesta a blocat cu mașina accesul la o casă. Proprietara, care avea nevoie de îngrijiri medicale, nu putea pleca la spital.  Sorin Prişcă a fost amendat cu 580 de lei şi trei puncte de penalizare, după ce femeia a chemat poliția.

 

În fotografiile făcute de femeie, se vede că pe bordul maşinii se află un ecuson pentru acces auto şi parcare eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor.

După aproximativ două ore la sosirea poliţiştilor, Prișcă senior, fost director al Maternităţii Arad, a ajuns la mașină.

Contactat de News.ro, Sorin Prişcă a recunoscut că a parcat în acel loc, spunând că se afla la cabinetul medical la care lucrează şi că nu a găsit alt loc în centrul oraşului. El a refuzat să comenteze motivul pentru care folosea un ecuson eliberat de Camera Deputaţilor.

Sursa: Digi 24

sponsor

1 COMENTARIU

  1. Dar nu este singurul care abuzeaza de acest lucru.Si Carmen Gheorghe,sefa politistilor locali din Ploiesti,prietena cu Gratiela Gavrilescu,avea un asemenea ecuson pus in parbriz.De prietenie mare,intre cele doua.Voi astia din presa stiti acest lucru dar nu il vedeti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here