logo
RNTV Live

Târgul Mierii revine la Câmpina după 2 ani!

328301562_725196689192972_1824988024675710610_n
Ștefan Petre

Târgul Mierii își continuă în acest an tradiția (întreruptă de bine-cunoscutele restricții aduse de pandemia de coronavirus) și va aduce la Câmpina, timp de trei zile, apicultori și producători de utilaje și echipamente apicole din România, dar și din Republica Moldova, Macedonia sau Bulgaria.

Zilele acestea, Asociația Apicolă Valea Prahovei pregătește organizarea celei de-a 16-a ediții a târgului, care anul acesta va avea loc în intervalul 17 – 19 februarie la Casa Tineretului din Câmpina.
Evenimentul se va desfășura atât în interiorul clădirii, cât și la exterior, pe o suprafață de 3000 de metri pătrați.

În cadrul Târgului Mierii 2023 vor fi organizate și tradiționalele concursuri „Recunoașterea sortimentului de miere“, „Cea mai bună miere“, „Cel mai frumos stand“ și „Cel mai interesant produs“.

Standurile vor fi amplasate, ca de obicei, pe platoul din fața Casei Tineretului, în holul mare de la parter, în holul de la etaj, dar și în parcarea din spatele instituției, anunță oglindadeazi.ro (aici puteți găsi de asemenea mai multe informații cu privire la programul celor 3 zile).

„Invităm participanții să guste peste 20 de sortimente diferite din acest produs minunat al naturii. Miere de salcâm, polifloră, tei, rapiță, până la sortimente rare ca mierea de amorfă, de sânziene, de munte și zeci de alte produse cu miere, de la mierea cu ghimbir sau cu scorțisoară, păstură, fagure cu miere și până la celebrul hidromel” – organizatorii

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor