logo
RNTV Live

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova/ FOTO

1200x628_TDC24P-PH_SD_SM_lansare-oficiala (1)
Erika Stoica

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, pentru pentru prima dată la Ploiești! Peste 600 de joburi disponibile

Târgul de Cariere va avea loc pentru prima dată la Ploiești și va aduce candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: inginerie, producție, automotive, retail, farmaceutic, energie, agricultură, BPO, servicii financiare sau recrutare. Târgul de Cariere | Ploiești se va desfășura în 26 și 27 aprilie, la Palatul Culturii, iar programul evenimentului cuprinde intervalele orare 11:00 – 18:00 (prima zi) și 11:00 – 17:00 (a doua zi).

Din 2006, Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare și aduce mereu angajatori din diverse domenii de activitate aproape de public, înțelegând, la nivel local și nu numai, nevoile mediului profesional. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă, dorești să iei pulsul mediului profesional, urmărești atragerea de talente în compania ta sau creșterea notorietății brandului de angajator, la Târgul de Cariere faci un pas important spre îndeplinirea obiectivelor tale. Așadar, hai să scriem împreună o poveste de succes, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Peste 600 de locuri de muncă

Până în acest moment, la Târgul de Cariere | Ploiești au confirmat prezența peste 20 de companii. Angajatorii care vor lua parte la eveniment sunt în căutare de noi talente și abia așteaptă să îți prezinte povestea companiei lor, ofertele de angajare sau oportunitățile profesionale pe care ți le pun la dispoziție, pentru a te convinge să li te alături. Printre companiile care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără: Kaufland, SLB, CTP Group, Electromontaj, BAA Training, Swisscaps România, VEO, Michelin, IPSO Agricultură, KFC, Hornbach, Fastenal, Distribuție Energie Electrică România sau Coral Impex. Angajatorii prezenți oferă candidaților peste 600 de locuri de muncă, iar printre rolurile disponibile se află: specialiști în relații și suport clienți, ingineri, mecanici, operatori back office, team leaderi, lucrători comerciali, testeri, operatori de producție, consultanți financiari, studenți pentru diverse internshipuri.

Școala de Cariere by BCR, meciuri de Football Club ‘24, quiz-uri și premii

Târgul de Cariere nu vine la Ploiești doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe. Reprezentanții Școala de Cariere by BCR vor susține, în cadrul evenimentului, în data de 27 aprilie, în intervalul orar 12:00 – 13:30, un workshop despre cum îți poți alege și cum te poți pregăti pentru un prim job care contează și care te poate susține în planurile tale. Astfel, vei învăța de la profesioniști în domeniu cum să identifici care sunt cele mai potrivite joburi pentru tine, ce este important să incluzi în CV sau ce trebuie să ai în vedere când te pregătești pentru un interviu.

De asemenea, organizatorii vor pune la dispoziție participanților o zonă de gaming, unde aceștia vor putea juca, în mod gratuit, meciuri de Football Club ‘24. În același timp, la eveniment, vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante. Mai mult decât atât, reprezentanții Ministerului Apărării Naționale vor participa la eveniment cu un stand inedit, unde vor susține demonstrații de prim ajutor și vor oferi celor prezenți posibilitatea de a vedea îndeaproape cum arată un echipament militar sau un sistem de parașută tip aripă folosit de Forțele pentru Operații Speciale.

Câștigă premii Logitech și colorează-ți viața la job

Logitech se alătură, și la această ediție, evenimentelor Târgul de Cariere și oferă o serie de premii care vor colora viața angajaților la job (boxe, căști, mouse-uri, tastaturi). Pentru a le câștiga, candidații trebuie să participe la sesiunile de quiz din cadrul evenimentului și să răspundă corect la întrebările menite să le testeze cunoștințele cu privire la locul de muncă.

După 18 ani de implicare și dedicare în piața forței de muncă din România, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea de a sta față în față, de a schimba impresii și de a discuta despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru. Așadar, dacă ești în căutarea unui job sau dorești să afli care sunt noutățile și tendințele din mediul profesional, Târgul de Cariere îți oferă variante. Îndrăznește să-ți scrii propria poveste la Târgul de Cariere | Ploiești!

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, poți aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/ploiesti.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor