logo
RNTV Live

Târgul de artă stradală de Florii în Ploieşti. Program

images
Theo Tănăsescu

Târgul de artă stradală de Florii în Ploieşti.

De Florii, Aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești îmbracă straie de sărbătoare. Cu o săptămână înainte de Paște, ploieștenii sunt invitați să ia parte la Târgul de artă stradală de Florii, eveniment organizat deTeatrul „Toma Caragiu”, în parteneriat cu Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești. Vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, momente de dans popular și ateliere de creație, iar spiritul de aventură al celor mici va fi pus la încercare de vânătoarea de ouă de Paște, organizată în curtea Muzeului Județean de Istorie Prahova.

Programul evenimentului este următorul:

Sâmbătă, 16 aprilie:

10.00 – Spectacol „Cântăreții din Bremen”, susținut de Teatrul „Toma Caragiu”, secția Teatrul de Animație Imaginario (45 min.)

11.30 – Vânătoarea de ouă de Paște, în Curtea Muzeului  Județean de Istorie și Arheologie Prahova (înscrieri la fața locului)

15.00 – 17.00 – Atelier HandMade, coordonator prof. Liliana Calciu – Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești (înscrieri la fața locului)

16.00 – 16.30 – Moment dansuri populare, susținut de Ansamblul Folcloric „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești

17.00 – Spectacol „D’ale lui Păcală”, susținut de Teatrul „Toma Caragiu”, secția Teatrul de Animație Imaginario (55 min.)

Câștigătorii concursului „Vânătoarea de ouă de Paște” vor primi invitații la spectacole din repertoriul Teatrului de Animație Imaginario și cărți oferite de Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești.  

Duminică, 17 aprilie:

10.00 – 12.00 – Atelier  HandMade, coordonator prof. Liliana Calciu – Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești (înscrieri la fața locului)

11.00 – 11.30 – Moment dansuri populare, susținut de Ansamblul Folcloric „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești

15.00 – 17.00 – Atelier de pictură tematică, coordonator prof. Diana Lemnaru – Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești (înscrieri la fața locului)

17.00 – Spectacol „Prostia omenească”, susținut de Teatrul „Toma Caragiu”, secția Teatrul de Animație Imaginario (45 min.)

Pe întreaga durată a evenimentului, în sunet de muzică ambientală, va putea fi admirată o expoziție de picturi florale și se vor desfășura activități de animație stradală.

Vă invităm alături de noi pe Aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”, în weekendul Floriilor, să ne bucurăm împreună de atmosfera sărbătorilor pascale!

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, atât spectacolele, cât și atelierele, se vor desfășura în foyerul Teatrului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor