logo
RNTV Live

TÂRGUL BUCURIEI, CU PRODUSE AUTOHTONE

Georgescu Cristi

Turistii care si-au petrecut minivacanta de Rusalii la munte au avut parte de o zona dedicata dulciurilor, preparatelor traditionale, si obiectelor hand-made. Mai exact, la Sinaia, acolo unde zeci de tarabe au atras atentia turistilor, care au facut o plimbare pe bulevardul Carol I. Si cum evenimentul a fost deschis pe tot parcursul weekend-ului prelungit, oamenii nu au plecat de acolo cu mana goala.

Desfasurat pe trotuar, din dreptul primariei Sinaia, pana aproape de capatul strazii, Targul Cumparaturilor Fericite nu a trecut neobservat. Asta pentru ca sub corturile asezate in ordine, produsele aduse de catre producatori autohtoni, au atras ca un magnet sute de persoane.

La fiecare stand in parte turistii stateau sa analizeze atent produsele savuroase, care erau comercializate  cu preturi pentru toate buzunarele.

Sutele de sortimente de produse dulci au atras ca un magnet si copiii. Mai ales ca multi s-au aflat in statiune, inca de pe 1 iunie, de ziua lor. Mai ales ca in cadrul targului au fost organizate si mai multe ateliere interesante.

Nu este pentru prima data cand acest targ este organizat, la Sinaia, spre bucuria amatorilor de produse proaspete, ori de obiecte unicat.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor