Targoviște ia fața Ploieștiului! Orașul nostru, din nou codaș… de lene? Bani pierduți pe bandă rulantă!

„Dumnezeu dă, dar nu bagă în sac!”. Sunt vorbe vechi care se potrivesc mănușă orașului nostru care, din motive pe care nu le poate întelege nimeni, nu a putut, nu a știut sau poate nu a vrut bani prin Programul Operațional Regional. Cu o jumătate de an pană la finalizarea acestuia, cifrele ne „arată” codașii clasamentului la capitolul atragere finanțare europeană.

Procentul de atragere de fonduri este de aproape 6%, mai exact de 5.85%, însemnand 22.28 mld lei.

La polul opus este Targoviste care, în clasamentul pe REGUNEA SUD-MUNTENIA, este pe primul loc, cu o valoare totală de sume avizate pentru finanțare MAI MARE DECÂT A TUTUROR CELORLALTE 6 MUNICIPII – REȘEDINȚĂ DIN REGIUNE, LA UN LOC!

Pe cifre: din 376,6 milioane lei aprobate până astăzi, Târgoviștea are 212,2 milioane, cu aproape 50 de milioane lei mai mult decât au împreună toate celelalte capitale din regiunea Sud-Muntenia.

Programul Operațional Regional  este un program de dezvoltare regională în România a cărui scop este dezvoltarea infrastructurii și a mediului de afaceri. Este finanțat prin unul dintre fondurile structurale ale Uniunii Europene – Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR).

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *