logo
RNTV Live

”Târg tradițional de toamnă” la Telega/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Zi de sărbătoare la Telega cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril. Primăria și Consiliul Local Telega au păstrat tradiția și au organizat și anul acesta o nouă ediție a ”Târgului tradițional de toamnă”. Evenimentul a avut loc marți, 8 noiembrie iar participanții au fost așteptați cu o serie de surprize.

”Târg tradițional de toamnă” la Telega

Telega a petrecut cum se cuvine sărbătoarea Sfinților Mihail și Gavril. Cu grătarele încinse, bunătățuri tradiționale și muzică bună, localnicii au fost așteptați la o noua ediție a ”Târgului tradițional de toamnă”, ce a fost organizat cu forțe noi după doi ani de absență din cauza pandemiei

Localnicii au fost încântați de tot ce le a oferit ”Târgul tradițional de toamnă” , mai ales ca au putut degusta produse specifice perioadei având ocazia să se recreeze și să se bucure împreună de vremea încă favorabilă.

Targul a inclus si un spectacol, iar pe scenă au urcat mai multe ansambluri folclorice, dar si Valentin Sanfira, Stelu Pandelescu sau Emilia Florea.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor