logo
RNTV Live

Târg de Mărțișor la Ploiești Shopping City: accesorii handmade și mărțișoare unice pentru sărbătorirea primăverii

Ploiesti Shopping City_1200x1200 (1)
Erika Stoica

Târg de Mărțișor la Ploiești Shopping City: accesorii handmade și mărțișoare unice pentru sărbătorirea primăverii

În prag de primăvară, Ploiești Shopping City a pregătit surprize în ton cu sezonul pentru toți vizitatorii. În perioada 18 februarie – 8 martie, clienții au ocazia de a vizita Târgul de Mărțișor organizat de centrul comercial și de a accesa ofertele speciale ale magazinelor.

Vizitatorii vor putea achiziționa de la standurile special amenajate mărțișoare tradiționale și moderne, accesorii handmade, aranjamente florale de primăvară, bijuterii și gablonțuri, zilnic între orele 10:00 și 22:00.

De asemenea, tot în această perioadă, florăriile, hipermarketul Carrefour, magazinele de bijuterii și beauty au pregătit oferte speciale de Mărțișor și produse dedicate acestei sărbători.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor