logo
RNTV Live

Tanti Florica de la morgă, condamnată definitiv

autopsiera
Mihai Constantinescu

Tanti Florica de la morga Spitalului Judeţean Ploieşti a fost  condamnată definitivl la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru instigare la distrugere.Totul s-a întâmplat după ce a fost acuzată că “şi-a ars concurenţa”.

Mai excat că a plătit  mai multe persoane să incendieze cosciugele unei firme de pompe funebre, asta în condițiile în care și familia autopsierei deține o afacere în domeniu.

Florica Niță sau tanti Florica de la morgă, cum este cunoscută de toată lumea, a fost găsită vinovată pentru instigare la distrugere.

Ca pedeapsă complementară, Curtea de Apel Ploiești a decis ca Florica Niță să nu mai aibă voie să ocupe o funcție ce implică exercițiul autorității de stat.

Tanti Florica va rămâne totuși în postul pe care îl ocupă în spital pentru că instanța nu i-a interzis să-și continue activitatea în profesia sa. Instanța de fond, Judecătoria Ploiești, a decis să o condamne pe Florica Niță și la plata unor despăgubiri către partea vătămată, în valoare de 20 000 de lei reprezentând daune materiale și 10.000 de euro.

Curtea de Apel a decis ca despăgubirile acordate de Judecătorie să rămână valabile.

sursa ziarulincomod.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor