logo
RNTV Live

Tânără, prinsă la furat de tricouri dintr-un mall din Ploieşti

O ploieşteancă a dat moda pe hoţie/ sursă foto monitorulcj.ro
Mihai Constantinescu

O ploieşteancă a dat moda pe hoţie

Tânără, prinsă la furat de tricouri dintr-un mall din Poieşti. Şi nu a furat nici unul şi nici două. Nu s-a oprit până nu a luat şapte tricouri. S-a ales cu dosar penal pentru fapta sa.

La prima vedere, să furi dintr-un mall pare floare la ureche. Aşa a crezut şi o tânără de 23 de ani din Ploieşti, care a decis că este cazul să-şi îmbogătească garderoba cu şapte tricouri nou nouţe. Numai că a fost observată de către agentul de pază care supraveghea complexul comercial. Acesta a alertat poliţia.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/video-scandalos-o-vanzatoare-din-ploiesti-pacalita-in-fata-camerelor-de-supraveghere/

În baza sesizării, un echipaj de poliție din cadrul Secției nr. 1 s-a deplasat la fața locului, unde a depistat tânăra dornică de haine noi şi gratis.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta  s-ar fi deplasat la magazinul în cauză  având asupra sa o geantă special confecționată cu folie de aluminiu și ar fi introdus în ea 7 tricouri, diferite modele.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/tupeu-maxim-prahoveni-prinsi-de-jandarmi-la-furat-video/

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat IJP Prahova

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor