logo
RNTV Live

Tânără incendiată de iubitul care se credea vrăjitor!

2_PAY-Woman-21-killed-and-burned-in-drum-by-wizard-boyfriend
Ștefan Petre

Rămășițele unei tinere de 21 de ani au fost găsite într-un butoi care ardea. Investigațiile arată că aceasta a fost ucisă de iubitul ei, despre care presa internațională susține că se credea „vrăjitor”.

Totul s-a petrecut în Brazilia, mai exact în Porto Alegre, statul Rio Grande do Sul, pe 25 martie. Laila Vitoria Rocha Oliveira, originară din Parauapebas, și Andre Avila începuseră o relație cu doar câteva luni în urmă, informează Daily Star.

Mama Lailei a declarat pentru presa locală că tânăra se mutase în Porto Alegre în urmă cu aproximativ două luni, apoi a început să se întâlnească cu un bărbat care spunea că este „vrăjitor”, anunță Știrile Pro TV, care preiau publicații internaționale.

Pe rețelele de socializare, suspectul folosește numele Victor Samedi. El postează frecvent imagini cu draci, cranii, săbii și obiecte folosite pentru a comunica cu morții.

Familia tinerei a aflat despre moartea acesteia a doua zi.

Vecinii suspectului au fost cei care au alertat poliția, după ce au auzit țipete și zgomote puternice în noaptea crimei. La locul faptei, ofițerii au găsit cadavrul carbonizat al victimei într-un butoi în flăcări, potrivit rapoartelor oficiale.

Pe corpul victimei au fost descoperite multiple răni, printre care și una în abdomen, care a fost provocată prin înjunghiere. Așadar, Andre Avila nu doar că și-a incendiat iubita, ci a și înjunghiat-o înainte de asta.

În prezent, autoritățile braziliene investighează moartea victimei ca feminicid, o infracțiune bazată pe gen, care se distinge de omucidere.

În ciuda interesului aparent manifestat de suspect pentru magia neagră, anchetatorii au anunțat că exclud orice legătură crimă și un ritual religios, iar avocatul suspectului neagă acuzațiile de vrăjitorie care i se aduc clientului său.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor