logo
RNTV Live

Tânăr prahovean reținut de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

razie-noaptea-1
Mihai Constantinescu

Astázi, în jurul 02.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Apostolache, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în comuna Podenii Noi au observat un autoturism care se deplasa pe Dj 102 M, într-un mod sinuos.

Polițiștii au oprit, pentru control, autoturismul în cauză, la volanul acestuia fiind identificat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comună.

La solicitarea documentelor personale și ale autoturismului, tânărul a declarat faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt confirmat în urma verificărilor efectuate în bazele de date.

Totodată, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

Astfel, azi, în baza probatoriului administrat, față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor