zi de nastere transformată în scandal

Recent, polițiști din cadrul Biroului de Combatare a Furturilor din Locuință Ploiești au identificat, depistat și reținut un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiul Ploiești, bănuit de comiterea unui furt de peste 50.000 de lei, faptă comisă la sfârșitul săptămânii precedente.

În fapt, în perioada 14-15 septembrie a.c., tânărul ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Ploiești și ar fi sustras din una dintre camerele acesteia 70.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, tânărul fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a fost produsă fapta.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *