logo
RNTV Live

Tânăr din Mizil, reținut de oamenii legii. Vezi pentru ce!

A căutat-o cu lumânarea. Este incredibil de ce a ajuns un prahovean să fie arestat preventiv
Mihai Constantinescu

Tânăr din Mizil, reținut de oamenii legii. Vezi pentru ce!

Ieri., polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au identificat, depistat și ulterior reținut un tânăr din Mizil, bănui de comiterea unei infracțiuni de furt.

Concret, cu o zi în urmă față de data la care a fost identifica, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Mizil au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale din oraș, despre faptul că la data de 20 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras o drujbă care se afla expusă spre vânzare, din incinta societății.

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 400 de lei.

În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraș.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor