logo
RNTV Live

Tânăr depistat la o zi după ce ar fi sustras 5.000 de lei din casa unei femei din Valea Călugărească

unitate de învăţământ spartă grup infracțional organizat, apartamente din Ploieşti proxenetism sursă foto gazetavalceana.ro
Erika Stoica

Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărescă au fost sesizați IERI de către o femeie de 74 de ani, din comună, despre faptul că la data de 17 aprilie i-ar fi fost sustrași 5.000 de lei din locuință.

Din verificări, a rezultat faptul că la data de 17 aprilie, la domiciliul femeii a venit un bărbat pentru a o ajuta la unele activități gospodărești, iar într-un moment de neatenție, acesta i-ar fi sustras femeii suma de bani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat bănuitul, un tânăr de 21 de ani, din comună, fiind condus la sediul unității de poliție, asupra căruia au fost găsiți aproximativ 950 de lei, proveniți din suma sustrasă.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor