logo
RNTV Live

Tânăr de 16 ani prins la volan, la Bușteni. Era în mașină cu mama sa

politie-politist-rutiera-control-ipj-alba-e1632225508591
Dumitrescu Vlad

Un tânăr de 16 ani, din București, a fost depistat la volan, pe DN1, la Bușteni. În momentul în care copilul a fost oprit de  polițiști, oamenii legii au descoperit că pe locul din dreapta se afla chiar mama băiatului, care îi încredințase mașina.

“În dimineața zilei de 26 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Național 1, pe raza stațiunii Bușteni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 16 ani, din București.

Pe locul din dreapta a fost identificată mama minorului, care i-a încredințat autoturismul personal fiului său, deși cunoștea că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și încredințare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor