logo
RNTV Live

Tâlhărit în tramvai, pe traseul 102. Cine este autorul?

tâlhărit în tramvai
Mihai Constantinescu

Tâlhărit în tramvai, pe traseul 102. Cine este autorul?

Oribila faptă s-a petrecut la data de 2 august. în tramvaiul 102, între stațiile Complexul Mare – Complexul Mic, din municipiu. Ajutat de un complice în vârstă de 13 ani, i-ar fi sustras prin violență unui bărbat, o sumă de bani din buzunarul de la piept, al cămășii cu care era îmbrăcat.

Nu s-a oprit aici. În zilele de 3 şi 5 august ar fi pătruns în incinta unui bar și ar fi sustras mai multe sticle de băuturi alcoolice.

Mai mult decât atât, la data de 7 septembrie,oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei14.00, persoane necunoscute, în timp ce se aflau pe strada Cibinului din Ploiești, ar fi încercat să-i sustragă prin violență, rucsacul unei femei iar unei alteia, lănțicul de aur, pe care îl purta la gât.

Cercetările poliţiştilor au dus la concluzia că autorul atacurilor ar fi un ploieştean de 16 ani. Aşa se face că, oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară, în municipiu, la locuința tânărului de 16 ani. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, tentativă la tâlhărie și furt calificat.

Cum prevenim astfel de situaţii

Pentru prevenirea unor astfel de fapte, polițiștii vă recomandă:

Evitaţi să circulaţi singuri având asupra dvs. sume mari de bani sau bunuri de valoare expuse la vedere!

În cazul în care sunteţi urmăriţi, nu ezitaţi să vă opriţi la cel mai apropiat sediu de poliţie, reţinând cât mai multe dintre semnalmentele agresorului pentru a putea fi identificat şi reţinut (vârstă, constituţie fizică, aspect, îmbrăcăminte, semne particulare, voce, accent, direcţia în care a plecat, etc)!

În cazul în care sunteţi atacaţi, nu intraţi în panică. Faceţi gălăgie ca să atrageţi atenţia cetăţenilor sau al unui poliţist în patrulare!

Nu consumaţi alcool cu persoane necunoscute sau amici ocazionali şi nu vă lăudaţi faţă de aceştia cu valorile pe care le aveţi la dumneavoastră sau acasă, puteţi rămâne fără ele!

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/focare-covid-19/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/focare-covid-19/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor