logo
RNTV Live

Tâlhărie comisă de 3 adolescenți la un centru comercial din Ploiești

stairs-906720_1280-640×400
Ștefan Petre

Trei adolescenţi cu vârste de 12, 13 şi 15 ani sunt suspectaţi că au tâlhărit un tânăr de 17 ani, în centrul comercial Winmarkt (cunoscut ca BIG) din sudul municipiului Ploieşti.

Cei trei l-au urmărit pe tânăr la toaletele magazinului, l-au ameninţat cu un briceag şi i-au luat 120 de lei, după care au fugit, transmite G4Media, care citează publicația News.ro.

„În fapt, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 18.45, poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr în vârstă de 17 ani, despre faptul că, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial din sudul municipiului, 3 adolescenţi, prin întrebuinţarea de ameninţări cu un obiect tăietor-înţepător, l-ar fi deposedat de suma de 120 de lei”, au transmis, miercuri, oficialii Poliției Județene Prahova.

Miercuri, o patrulă a poliţiei a observat, într-o staţie de autobuz, un grup de tineri, trei dintre aceştia având semnalmentele celor suspectaţi că l-au jefuit pe adolescent cu o zi în urmă, scrie sursa. Când poliţiştii au mers către grupul de tineri, doi dintre băieţi au fugit, fiind prinşi după scurt timp.

Poliţiştii i-au identificat pe cei trei ca fiind adolescenți de 12, 13 și 15 ani din municipiile Câmpina şi Buzău. Tinerii vor fi cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor