Talentul elevilor Colegiului Național ”I.L. Caragiale” Ploiești, răsplătit în cadrul Festivalului de book-trailere Boovie 2022/VIDEO

Talentul elevilor Colegiului Național ”I.L. Caragiale” Ploiești, răsplătit în cadrul Festivalului de book-trailere Boovie 2022.

Week-end plin de emoții pentru tinerii care au participat la Festivalul de book-trailere Boovie 2022. Aflat la a șaptea ediție, Festivalul s-a desfășurat în perioada 15-17 iulie la Focșani, iar duminică a avut loc festivitatea de premiere.

cel mai verde complex reziential

Concursul național își propune apropierea tinerilor de lectură printr-o metodă inedită în care se îmbină cartea cu filmul, muzica si workshopul în spații neconvenționale.

Echipele participante au venit din toate colturile țării, iar cele mai bune dintre cele 200 au fost premiate.

Echipa Coffee n’ Sweets de la Colegiul Național ” I.L Caragiale” a reușit să obțină mentiune pentru trailerul “Născuta din fum și os” de Laini Taylor.

Cei 11 membri ai echipei au avut nevoie de mai bine de o lună de zile pentru realizarea proiectului. Totul a fost realizat de elevii talentați, începand de la scenariu până la costume. La final, au intrat în competiție cu peste 170 de echipe (la categoria lor de varstă).

Echipa Coffee n’ Sweets a participat și anul trecut la Festivalul de book-trailere Boovie. Si atunci au obținut tot mențiune.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here