Tabletele alocate pentru orele online, refolosite și în sălile de clasă

GDC Online 2011_Show Environment_Jesse Knish Photography for GDC Online

Tabletele și laptopurile pentru activitatea didactică ar putea fi folosite și pentru activitatea față în față, nu doar pentru școala online, potrivit unui proiect de ordonanță de urgență pus în dezbatere de către Ministerul Educației.

Conform notei de fundamentare, în anul școlar 2020-2021 au fost depuse proiecte pentru achiziționarea de tablete/laptopuri pentru uz școlar cu acces la internet, precum și a altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul online.

cel mai verde complex reziential

Starea de alertă pe teritoriul României nu a mai fost prelungită, iar activitățile didactice se desfășoară cu prezență fizică. Din 9 martie, „proiectele aflate în implementare nu mai corespund scopului stabilit prin O.U.G. nr. 144/2020, fapt care conduce la necesitatea modificării cadrului legislativ și implicit a contractelor de finanțare aflate în derulare astfel încât aceste echipamente să poată fi justificate și pentru activitățile didactice ce se desfășoară cu prezență fizică la nivelul unităților de învățământ preuniversitar/ instituțiilor de învătământ superior de stat.”

Continuarea o găsiți aici.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here