logo
RNTV Live

Sute de poliţişti, în stradă în minivacanţă

Mihai Constantinescu

             Aproape 300 de polițiști prahoveni se vor afla în stradă, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, în această minivacanță.

În perioada 20- 24 ianuarie, aproape 300 de poliţişti vor acţiona zilnic în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, se vor organiza zilnic 115 de patrule de siguranță publică și vor fi utilizate 111 mijloace auto.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice și pe traseele de acces către aceste zone, poliţişti de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 12 aparate radar.

Având în vedere că în această perioadă sunt preconizate a se desfăşura activităţi circumscrise „Zilei Unirii Principatelor Române”, constând în manifestări comemorative, cultural-artistice, depuneri de coroane, ceremonialuri religioase şi militare pe raza județului, la care se estimează prezenţa unui public numeros, Poliția Română vă recomandă ca, în caz de nevoie, să apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă.

sursa foto Gândul Info

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor