logo
RNTV Live

Sute de noi exproprieri pentru realizarea autostrăzii Dumbrava – Buzău/VIDEO

Mihai Constantinescu

Sute de noi exproprieri în Dumbrava, Drăgănești, Tomșani, Colceag și Baba Ana. Construcția autostrăzii Dumbrava – Buzău este în linie dreaptă, iar expropierile vor fi făcute pentru amplasamentul suplimentar al șoselei de viteză. Despăgubirile depășesc 1,2 milioane de lei.

Sute de noi exproprieri pentru realizarea autostrăzii Dumbrava – Buzău

Ministerul Transporturilor a pus în consultare publică, până pe 21 martie, un proiect de hotărâre de Guvern pentru noi exproprieri ale unor terenuri private aflate pe raza județului Prahova, pe coridorul suplimentar al autostrăzii Dumbrava-Buzău. Este vizată o suprafață de peste 700 de mii de metri pătrați, pentru care suma destinată despăgubirilor a fost stabilită la valoarea de mai mult de 1,2 milioane de lei.  Cele 244 de parcele de teren se află pe raza comunelor Dumbrava, Drăgănești, Tomșani, Colceag și Baba Ana, din județul Prahova.

Exproprierile vizează suprafețe de teren de la un metru pătrat la câteva mii de metri pătrați – în cazul persoanelor fizice. Situația se schimbă în cazul unităților administrativ-teritoriale de pe traseul autostrăzii. În localitatea Dumbrava, de exemplu, vor fi expropriate suplimentar două parcele din domeniul privat al comunei. Și la Colceag, din domeniul localității va fi expropriat un teren de 110.962 de metri pătrați. Procedurile de expropriere vor fi efectuate de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/perchezitii-in-desfasurare-acum…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor