logo
RNTV Live

SUSPECT! Vioricăi Dăncilă, premiată alături de Botezatu și Bianca Drăgușanu

viorica dĂncilă
rnews

Supranumit nutriționistul starurilor de la Hollywood, italianul Gianluca Mech, aflat undeva în București, își potrivește papionul negru la costumul său din cea mai recentă colecție Dolce & Gabbana. Cam în același timp, vedeta Kanal D Bianca Drăgușanu încalță o pereche de pantofi argintii, iar europarlamentarul PSD Viorica Dăncilă își netezește rochia neagră, cuminte, cu guler alb.

Se îndreaptă cu toții în aceeași direcție: spre Otopeni, la Ambasad’Or Events, sala de nunți unde se desfășoară Gala Performanței și Excelenței. Evenimentul e un soi de ceremonie Oscar care depășește însă granițele cinematografiei atingând punctele nevralgice ale vieții mondene: astăzi se vor celebra cel mai elegant chef, cel mai bun vlogger pentru copii (spoiler alert – este vorba despre Irina Columbeanu, fiica omului de afaceri Irinel Columbeanu), cel mai tare cuplu tv, cea mai atractivă interpretă, cel mai citit blog de parenting și, în fine, promovarea României în Uniunea Europeană.

Nimeni nu bănuiește că, în numai câteva luni, unul dintre participanții la acest eveniment va ajunge la cârma României și va face din distincția primită în această seară cea mai importantă recunoaștere profesională, trecută în CV la secțiunea Educație și formare.

CV-ul Vioricăi Dăncilă publicat pe site-ul Guvernului. (Click pe poză pentru a mări)

Este cea mai importantă pentru că este și singura. Oricine intră pe site-ul Guvernului pentru a verifica pregătirea profesională a premierului, se lovește de această informație implacabilă: în cei 30 de ani de carieră (inginer, profesor, europarlamentar), Viorica Dăncilă a avut parte de o singură distincție: premiul de excelență pentru promovarea României în Uniunea Europeană, primit la o gală dubioasă, în care a urcat pe aceeași scenă cu Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea, Cătălin Botezatu și Roxana Nemeș. Viorica Dăncilă a primit premiul cu deosebită bucurie și l-a trecut la loc de cinste în CV-ul său de prim-ministru. A fost cea mai importantă zi din cariera ei profesională.


Ade de la PSD

Într-o rochie de seară corai, radioasă, însoțită de colegul ei, George, care astăzi poartă papion, Adela Diaconu apare în calitate de moderatoare a serii, și nu de șefă a Organizației de Femei PSD Brașov – funcție pe care, de asemenea, o deține – și pășește pe scena locantei din Otopeni.

Înainte de a începe, Adela își plimbă privirea peste sala în care s-au adunat atâtea vedete, gândindu-se probabil la cât de mult a muncit ca să ajungă până în punctul acesta: iată, și-a făcut gala ei și împarte premii.

De la o vreme, televiziunea n-a mai fost de ajuns și, în anul 2010, Adela Diaconu s-a gândit să înființeze o gală, pe care a trecut-o prin mai multe denumiri, ajungând, într-un final, la pretențioasa titulatură de Gala Performanței și Excelenței. Genul de eveniment în care nu există juriu și nu se pierde vremea cu opinii concurente. Adela decide pe cine să premieze în funcție de ce nevoie are și cu cine dă bine să te asociezi. Apoi cheamă vedetele la eveniment, le urcă pe scenă, le întinde o plachetă, se fac poze, se poartă rochii de seară, costume cu papion și, în general, nimeni nu pleacă supărat. A început ca prezentator la emisiunea de modă și lifestyle BV 01 ADE, de la televiziunea Nova Tv (deținută până acum câțiva ani de soția fostului deputat PSD Constantin Niță). După toate aparențele (indicii aici), Adela și-a botezat emisiunea după numărul de înmatriculare de la mașină, lucru ce pare să-i fi deschis drumul către succes. De-a lungul anilor, a întins microfonul către multe vedete, de la Emil Săndoi la Adriana Bahmuțeanu, și a legat strânse prietenii cu cei din lumea mondenă.

Continuarea aici:

Cea mai importantă zi din viața profesională a Vioricăi Dăncilă

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor