logo
RNTV Live

Surse: Deces în pacarea depozitului Kaufland Ploiești. Angajat, călcat de TIR!

Incendiu în trafic, pe DN 1! Vezi ce s-a întâmplat
Erika Stoica

Potrivit surselor republikanews.ro, tragedia a avut loccu puțin timp în urmă în parcarea depozitului Kaufland din Ploiești, când un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost acroșat mortal de un ansamblu de vehicule condus de un alt bărbat.

Evenimentul a fost raportat autorităților prin apelul de urgență 112, care au trimis imediat polițiștii de la Poliția municipiului Ploiești la fața locului pentru a investiga situația.

Din primele informații, rezultă că bărbatul de 33 de ani, aflat la volanul capului tractor și al semiremorcii, ar fi acroșat victima în timp ce se deplasa din parcarea depozitului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că acesta nu consumase alcool.

Victima, angajat al societății, a suferit leziuni grave în urma impactului și a fost declarată decedată la fața locului.

În urma tragicului incident, Inspectoratul Teritorial de Muncă a fost informat pentru a investiga circumstanțele care au dus la această tragedie.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru a clarifica toate aspectele legate de împrejurările producerii accidentului, inclusiv posibilele infracțiuni de neluare a măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor