logo
RNTV Live

Surpriză inedită pentru copiii din Sinaia. Va deveni tradiție

foto Excursia Anului
Erika Stoica

Surpriză inedită pentru copiii din Sinaia. Va deveni tradiție

Primăria Sinaia a pregătit în acest an, cu prilejul Sărbătorilor Pascale, o surpriză cu totul specială. Copiii din Sinaia, alături de profesori, sunt invitați să participe la “Excursia Anului”, un eveniment aflat la prima ediție, ce va fi organizat anual, pentru copiii care își doresc o zi de distracție, în excursie, alături de colegi și prieteni.

“Excursia Anului este o inițiativă care ne dorim să devină tradiție. Vrem să oferim copiilor din Sinaia momente deosebite, amuzante, dar și educative, considerând că astfel putem contribui, alături de părinți și profesori, la formarea lor. Vrem să construim pentru ei experiențe de viață, pentru că investiția pe care o facem în dezvoltarea și educarea copiilor din Sinaia este cea mai importantă pentru viitor.” Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.  

În acest an, “Excursia Anului” va avea loc pe 7 aprilie 2023, în prima zi a vacanței de primăvară. Peste 500 de copii, de la clasa pregătitoare și până la clasa a VIII-a inclusiv, alături de însoțitori, vor merge  în  București, unde vor viziona spectacolele “Cenușăreasa” și “Salonul de balet” la Opera Comică, se vor plimba în Parcul Herăstrău și vor trăi experiențe inedite în Muzeul Simțurilor.

Primăria Sinaia va lua măsuri speciale pentru a asigura spațiul rutier necesar celor 11 autocare, care vor circula în coloană până în București. În dimineața excursiei, începând cu ora 7.15, circulația rutieră va fi oprită în centrul orașului, în intervalul 7:15 – 8:00, pentru a permite îmbarcarea. La finalul zilei, copiii se vor întoarce din excursie în jurul orei 20.00 și vor fi așteptați de părinți în fața Școlii „Principesa Maria”.  

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor