logo
RNTV Live

Surpriză de proporții în campionatul Angliei!

swensea - liverpool
Cristian Anghelescu

Surpriză de proporții în campionatul Angliei!

FC Liverpool a fost învinsă surprinzător în deplasare, cu scorul de 1-0, de formaţia Swansea City, ocupanta ultimului loc în campionatul de fotbal al Angliei, aseară, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a din Premier League.

Galezii au marcat golul victoriei prin fundaşul Alfie Mawson, chiar înainte de pauză, luându-şi astfel revanşa după eşecul usturător suferit în faţa “cormoranilor”, pe Anfield (0-5), luna trecută.

Înfrângerea lui Liverpool este şi mai surprinzătoare, în condiţiile în care elevii lui Juergen Klopp veneau după o evoluţie remarcabilă în faţa liderului Manchester City, căruia i-au produs prima înfrângere a sezonului, în urmă cu opt zile.

Cormoranii au părăsit podiumul

După acest eşec, primul după o serie de 18 partide disputate în toate competiţiile, FC Liverpool rămâne pe locul al patrulea în clasament, cu 47 puncte, urmând să ducă o luptă dură cu Tottenham, ocupanta poziţiei a cincea (45 puncte) pentru ultimul loc care asigură prezenţa în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Clasamentul din Premier League este dominat de Manchester City, cu 65 de puncte,urmată de Manchester United, 53 puncte, şi Chelsea Londra, 50 puncte.

sursa: agerpres

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor