logo
RNTV Live

Suporterii adevărați sunt așteptați, marți, la reunirea Petrolului!

tricolorul-lmv-steaua-amical-650×256
Cristian Anghelescu

În a doua zi a săptămânii viitoare, mai precis marți, 17 ianuarie, va avea loc reunirea Petrolului, primul antrenament stabilit de Tavi Grigore fiind găzduit de arena “Ilie Oană” de la ora 16:00.

Va fi, practic, o reacomodare cu condițiile de iarnă, primând întâlnirea cu suporterii nerăbdători să-și vadă favoriții.

Nu este stabilit niciun program centralizat pentru viitor, obișnuitele cantonamente din Antalya fiind de domeniul trecutului în condițiile în care fondurile pecuniare sunt mai mult decât precare. Nu sunt bani nici măcar pentru un stagiu de pregătire în România, undeva la munte, oficialii Petrolului fiind rezervați în ceea ce privește o astfel de provocare.

S-a vorbit mult despre câteva achiziții, ex-petroliștii Nini Popescu şi Georgian Ghiţă (ultima oară la Gloria Buzău) fiind așteptați la ora reunirii în condițiile în care conducerea FRF s-ar dovedi înțelegătoare în privința amenzilor pe care cei doi trebuie să le achite după experiența tristă de la Gloria Buzău. Suma totală, circa 25000 lei, nu este deloc una mică pentru Popescu și Ghiță, ambii agreând măcar o eșalonare a amintitei pedepse pecuniare!

Antrenorul Tavi Grigore a creionat și un program al meciurilor cu caracter de verificare, cel mai probabil partidele urmând a fi găzduite de terenul sintetic din Parcul Municipal Vest, cu condiția ca acesta să fie degajat de zăpadă! În caz contrar, unele jocuri se pot juca fie la Complexul Sportiv Izvorani fie la partenerii de joc.

Lista adversarelor cuprinde nume precum Petrolistul Boldești (liga a III-a),  pe 8 februarie), Unirea Slobozia (liga a III-a), pe 11 februarie Flacăra Moreni (liga a III-a), pe 15 februarie şi Unirea Bascov (liga a IV-a, argeşeană), pe 18 februarie. În afara acestora, Grigore insistă pentru “amicale” cu încă alte patru echipe.

În contextul speranței, se așteaptă și materializarea unei discuții cu senatorul Emanoil Savin, fostul primar de Bușteni fiind, în continuare, alături de echipa cea mai iubită a Ploieștiului.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor