logo
RNTV Live

Supervizare pentru Autostrada Ploiești – Buzău

a7-pietroaselre-buzau-858×406
Ștefan Petre

Luni, 6 martie 2023, CNAIR a finalizat evaluarea ofertelor de supervizare a autostrăzii A7 și a comunicat oficial rezultatul procedurii de atribuire a contractului.

Astfel, s-a decis ofertantul desemnat câștigător pentru Servicii de Supervizare ,,Executie lucrări Autostrada Ploiești – Buzău LOT 3: PIETROASELE – MUNICIPIUL BUZAU KM 49+350 – KM 63+250”. Este vorba despre TECNIC Consulting Engineering Romania SRL, cu preţul de 26 milioane de lei fără TVA.

Același ofertant câștigase licitația pentru supervizarea lucrărilor pe loturile 1 și 2 din A7.

Licitația pentru execuția lotului 3 din Autostrada Ploiești – Buzău a revenit în evaluare, după mai multe runde de contestații. Reevaluarea ar putea fi încheiată până pe 20 martie, conform datelor actuale din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), conform Economica.net.

De altfel, lotul 3 Pietroasele – Buzău este ultimul din cele 13 din Autostrada Moldovei (A7), finanțate prin PNRR, care nu are încă un constructor, anunță sursa citată.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor